Om Fiskevårdsområdet

Fiskevårdsområdet

Ammarnäs Fiskevårdsområdesförening (AmFVO) har sedan 90-talet arbetat med att samordna sportfisket i Ammarnäsområdet. Vi arbetar aktivt för Det hållbara fisket eftersom vi tror på att bedriva sportfisket på ett sätt som ger många generationer möjlighet till ett fiske av världsklass. Vi ber alla visa hänsyn till naturen, kulturen och de regler vi har satt upp för att möjliggöra Det hållbara fisket.

AmFVO är aktiv deltagare i forskningen kring Ammarnäsöringen för vi vill kunna styra vår verksamhet med kunskap, för både fisken, lokalbefolkningen och våra gästers skull. Vi är också beroende av samspelet mellan fiskerättsägare, sportfiskare och entreprenörer i området. Detta detta innebär ett kontinuerligt förändringsarbete och vi samarbetar med alla parter som har målsättningen att vårda den extra värdefulla resurs som fisken är.

Vi utvecklar hela tiden vår verksamhet och just dina synpunkter som gästande sportfiskare är en viktig del i detta arbete. Tveka inte att kontakta oss med idéer och tankar kring ditt besök i Ammarnäs och fisket här.

Välkommen att njuta av ett ekologiskt anpassat fiske i Ammarnäs och Vindelfjällens fantastiska natur.

Sorsele kommuns sopstrategi

FTI är förkortningen av Förpacknings‐ och Tidningsinsamlingen i Sverige. Den finansieras genom avgifter på alla förpackningar. Läs dokumentet som berättar om hur vi tar hand om dina sopor i Ammarnäs.

  Sammanfattad sopstrategi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *