Bra senaste dygn

Ganska lågt

 

Vi är inne i en bra tid just nu. Klockan visar max och månen lyser vackert om kvällar och nätter. De senaste dygnen har varit riktigt bra med vad jag vet nu 7 st öringar inrapporterade. Bara igår så blev det 3 st var av en var riktigt fin på hela 76 cm 5,5 kg tagen av Daniel Fagergrenvid Harabacken den 11/8.

Hans Lindqvist har tagit en vid Holmarna på 2,5 kg hane 10/8
Mats Karlsson en vid Harabacken 65 cm 4,5 kg hona 10/8
Joar Bergqvist 60 cm 2,7 kg Harabacken 10/8
Tord Olsson 63 cm 3,4 kg tagen vid Ovan Järnforsen 10/8

Även Mattias Oskarsson lyckades igår spräcka sin nolla och ta en på 3,95 71 cm.
vid Guordisbäcken 10/8
Sen var jag på en träff vid Sjöforsen med vår trevliga guide från Frankrike mr. Thierry Millot som varit här under 4 veckor och tagit emot sina gäster. Vi hade en trevlig kväll vid elden och när klockan blev runt 23:00 så sa jag att dom borde testa av nacken igen på storöring, men några var trötta efter en dags intensivt kanonfiske efter harr och dom flesta var nöjda. Men två av dom ville prova på och se om dom kunde få en öring. Vi rodde över och jag tacklade deras öringspön. Ljuset var verkligen perfekt med en alldeles klar himmel.

När dom tre hade kört över nacken så ville dom se hur jag fiskar av Sjöforsnacken och tror du inte efter några kast att det slår på en grann öring på 4,3 kg 71 cm hane! Kul men ändå denna fisk var menad för dom ! Dom var   väldigt glada att få se hur en riktig Ammarnäsöring ser ut så med facit i hand så blev dagen /kvällen en riktig höjdare där dom alla hade satt personliga rekord på harr under dagen.

Mattias med grann öring

Mattias från i går kväll 3,95 kg 71 cm tagen vid Guordisbäcken.

Öring fångad vid Sjöforsen

 

Jag själv med den jag tog igår vid Sjöforsen i går på 4,3 kg 71 cm hane.

När man vek hemåt i natt så visade utetempen 0 gr och det var is på bilen så hösten har kommit.

/Peter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.